Privé cursus wimpers

Wil jij zelf met wimpers leren werken? Altijd al wimperstylise willen worden? Beginnen vanuit je slaapkamer of uitbreiden van je huidige onderneming? Dat kan!

Het voordeel van een privé cursus bij Bloom Beauty is dat deze altijd 1-op-1 is waardoor alle focus op jou is gericht. Het is laagdrempelig, gezellig en tegelijkertijd leren wij jou hoe je als professionele wimperstyliste aan de slag kunt. Hierdoor kun je het maximale uit jezelf halen. Ook marketingtips en salonmanagement zullen we met je delen zodat je nog efficiënter kunt zijn met je onderneming.

Bij Bloom Beauty kun je de volgende cursussen volgen tegen een zeer aantrekkelijk tarief:

  • One by One Lashes
  • Hybrid Lashes
  • Volume Lashes
  • Lash Lifting

De cursus bestaat uit 1 dag en is inclusief een starterspakket. Ook een lunchmaaltijd is inbegrepen. Je ontvangt na de cursus een certificaat als blijkt dat je in staat bent om op professionele wijze aan de slag te gaan met het creëren van prachtige wimpers. Voor een cursus is een aanbetaling van €125 vereist.

Vragen?

Wil je meer informatie over de inhoud of prijzen van onze cursussen of een gesprek inplannen? Dat kan! Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op!