Wil jij lang plezier hebben van mooi geverfde en strakke wenkbrauwen? Dan is Henna Brows wellicht iets voor jou!

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ingetekend effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Daarnaast helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

Tijdens de behandeling kijken we allereerst samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Na het bekijken van de wenkbrauwen voor een juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden. Dit is optioneel. Hierbij worden de wenkbrauwen dus in een perfecte vorm gebracht. Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en ongeveer 20 minuten moeten intrekken.
De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. We raden u aan om niet met reinigingsproducten te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn, heeft Bloom Beauty voor iedere haartint een passende kleur.